Friso

Friso is een bedrijf wat al ruim 75 jaar ervaring heeft in flesvoeding. Hierdoor heeft friso een breed assortiment aan flesvoedingen ontwikkeld. De flesvoedingen van friso zijn gebaseerd op borstvoeding, de meest natuurlijke en beste voeding die je je kind kunt bieden.

Flesvoeding Nutradefense

Nutradefense is een flesvoeding die is geïnspireerd op de borstvoeding. De borstvoeding heeft een beschermde werking op de baby en daarom bevat Nutradefense voedingsstoffen die ook in de borstvoeding voorkomen.

De belangrijkste voedingsstoffen die in Nutradefense (en dus ook in de borstvoeding) voorkomen zijn:

  • GOS (Galacto Oligo Sachariden), dit zijn prebiotische vezels die zorgen voor een goede darmwerking
  • DHA en AA, dit zijn gezonde vetzuren die zorgen voor een goede hersenontwikkeling
  • Nucleotiden, dit zijn bouwstoffen nodig voor het afweersysteem

Op deze manier bevat Nutradefense alles wat je baby nodig heeft voor een goede ontwikkeling en groei.

Bijvoedingen

Naast Nutradefense heeft friso ook een tal aan producten voor als je baby zich verder gaat ontwikkelen en meer nodig heeft dan alleen borstvoeding of flesvoeding. Fruithapjes, maaltijden, drankjes en papjes, friso heeft er een breed assortiment in.

De fruithapjes bestaan uit meerdere soorten fruit per potje, op deze manier leert je baby meerdere smaken kennen en waarderen. Friso heeft ook producten die bestaan uit een combinatie van fruit, zuivel en granen, deze producten zijn geschikt als toetje of als tussendoortje.

Friso maaltijden bestaan net als onze maaltijden over het algemeen uit 3 componenten (vlees, granen en groente). Er zijn verschillende soorten beschikbaar, traditionele Hollandse maaltijden, maar ook rijst, couscous en een macaronischotel bijvoorbeeld. Op deze manier kun je je baby veel nieuwe smaken ontdekken.

Friso heeft ook fruitdrinks en fruitsmoothies. Deze drankjes zijn gemaakt uit fruit zoals de naam al doet vermoeden.

Smartpack

Friso heeft de smartpack geïntroduceerd. Dit is een handige bewaarbus voor de Friso flesvoeding. De verpakkingen van Friso bevatten 2 foliezakjes. In combinatie met de smartpack kun je deze navulverpakkingen gebruiken. Op deze manier wordt het maken van een flesje nog makkelijker.

De voordelen van een smartpack:

  • Met 1 druk op de knop te openen
  • Voorzien van een handig afstrijkrandje• Het maatschapje is opbergbaar
  • De smartpack kun je dichtmaken met een klik, zodat de inhoud van de smartpack vers blijft
  • De smartpack is geschikt om in de afwasmachine te doen

Bestellen van een smartpack

Voor degene die geïntresseerd zijn in de smartpack, de smartpack is (nog niet) in de winkels te koop, dus je zult de smartpack moeten bestellen. De smartpack kost 2,95 en dit is inclusief verzendkosten. Je kunt het geld overmaken op de rekening van Friso (kijk voor meer informatie op de website van Friso kindervoeding: www.frisokindervoeding.nl). Zodra je de bestelling geplaatst hebt, zal de smartpack binnen 3 weken bij je bezorgd worden. Er bestaat zelfs ook de mogelijkheid om een extra bewaarbus erbij te bestellen.